Video – DV STUDIO GOGI

DVstudioGOGI

! NOVO !

Phantom 2

Posnetki iz višine

SNEMANJE POROK S KVADROKOPTERJEM !

Poroka je veličasten in lep dogodek, ki ga mladoporočenca načrtujeta skrbno in premišljeno. Poskrbita za vsak detajl. Veliko krat pa se zgodi, da mladoporočenca pozabita, da bi se ta njun lep dogodek tudi posnel in da bi lahko svoj poročni dan gledala, ko bo ju dosegla jesen življenja.

Zato smo tukaj mi. Smo mlada ekipa snemalcev, ki se že vrsto let ukvarja s snemanjem porok. Odlikuje nas profesionalnost, iznajdljivost, sproščenost pri snemanju,… Na sami poroki smo čim manj opazni, tako da ne motimo samega poročnega vzdušja. V sakralnih objektih se vedemo zelo spoštljivo do prostora kjer se nahajamo, saj se zavedamo, da nismo mi »glavni« v teh prostorih.

Če se bosta mladoporočenca odločila za nas, bomo z vama najprej naredili kratko srečanje, da se spoznamo in se ob prijetnem, sproščenem klepetu pogovorimo o vajinem poročnem dnevu. Nič koliko krat se zgodi, da mladoporočencem tudi svetujemo z praktičnimi in uporabnimi nasveti, kateri so pomembni na poroki.

Predstavitev našega snemanja vajinega poročnega dne:

Snemalec ali snemalca ( odvisno od dogovora ) pride na ženinov dom, kjer pričaka prihod ženinovih svatov. Posname razne izrečene želje svatov, govore, zahvale, … Po odhodu od ženina se odpelje naprej k nevest, da tam pričaka prihod ženina in njegovih svatov. Pri nevesti se posname t.i. klicanje neveste iz hiše, praktično vse kar se zanimivega dogaja. Ko se prikliče nevesto iz hiše in ko se svatje pozdravijo med seboj, se odpravi na matični urad, seveda če je še šranga, se posname tudi dogajanje na šrangi. Na matičnem uradu se posname celotni poročni obred. Seveda na koncu še podpisovanje poročne listine in nazdravljanje mladoporočencema. Po odhodu iz matičnega sledi snemanje v cerkvi. Posname se poročni obred, na željo mladoporočencev lahko tudi celotno sv. mašo. Sedaj sta mladoporočenca poročena in čaka ju samo še slavje v izbrani gostilni. Spet se odpelje snemalec naprej in posname čudovito urejen poročni ambient v gostilni, ker se veliko krat zgodi, da ga mladoporočenca zaradi obilice ljudi sploh ne vidita kako je bilo pripravljeno. Pri veselem delu poročnega dne, se posname otvoritveni ples, del veselega rajanja, igre,.. in ob polnoči poročno torto, polnočni ples, šopek in podvezico. Tako! Tukaj je ura okoli 01:00 ponoči in takrat se snemalec od mladoporočencev poslovi.

Posnetega je veliko materiala, katerega pa kompletno prenesemo na računalnik in ga digitalno obdelamo in zmontiramo, tako da mladoporočenca dobita vrhunsko izdelan poročni film.

Poročni film vama izdelamo na DVD, na vajino željo pa lahko tudi na BLU-RAY ali pa vama ga izročimo na USB ključku. Ovitke in natis medija izdelamo izključno iz vajinih fotografij, tako da dobita izdelek, ki je unikaten in samo vajin. Vse zložimo v prozorne ali bele DVD škatlice. Ovitek natisnemo na foto papir.

Smo zelo odprti za vajine želje in ideje, saj se zavedamo, da je poroka samo vajina in se moramo mi prilagoditi vama!

Ker odlično sodelujemo s fotografskim studiem PRIMAFOTO mladoporočencema priporočamo, da zaradi nemotenega pridobivanja vajinih slik se odločita za njih.

Upamo, da smo vas prepričali, da smo dovolj dobri za vaš poročni dan! V kolikor smo, nam pišite ali nas pokličite!

Poskeniraj in nam pošlji sms!

qr code_sms

V kolikor pa ne potrebujete senemanja poroke, za vas posnamemo tudi ostale veličastne in lepe trnutke. To so razne prireditve, rojstnodnevne zabave, predstavitvene spote, birme, obhajila,…. pravzaprav VSE kar vam srce poželi!

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo