...

DV Studio Gogi

Varstvo podatkov in zasebnost

Hvala, ker ste obiskali spletno stran DV Studio Gogi. Pri nas cenimo vaše zaupanje in želimo, da se počutite udobno, ko nas obiščete. Kot samostojni podjetnik, ki se ukvarja s snemanjem in fotografiranjem porok, se zavezujemo k spoštovanju vaše zasebnosti in varovanju vaših osebnih podatkov. Spodaj opisujemo, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke.

Ko obiščete našo spletno stran, lahko zbiramo določene osebne podatke od vas, kot so vaše ime, priimek, e-poštni naslov in telefonska številka. Ti podatki se lahko zbirajo, kadar izpolnite obrazce na naši spletni strani ali kadar stopite v stik z nami prek elektronske pošte ali telefona.

Toggle Content

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za naslednje namene:

  • Za vzpostavitev stika z vami in odgovor na vaša vprašanja ali povpraševanja.
  • Za zagotavljanje informacij o naših storitvah, ponudbah ali dogodkih.
  • Za izpolnitev vaših zahtev ali naročil za naše storitve.

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna, zato smo sprejeli ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo samo v naslednjih primerih:

  • Ko je to potrebno za izpolnitev vaših zahtev ali naročil.
  • Ko smo za to pridobili vaše soglasje.
  • Ko smo zakonsko ali na drug način dolžni razkriti podatke.

Imate pravico do dostopa, popravka, omejitve obdelave ali izbrisa vaših osebnih podatkov, kadar koli to zahtevate. Prav tako lahko kadar koli umaknete svoje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov za marketinške namene.

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi v zvezi z našo izjavo o zasebnosti ali z načinom, kako obdelujemo vaše osebne podatke, nas prosimo kontaktirajte prek elektronske pošte na [ne pozabi e-poštnnega naslova] ali po telefonu na [ne pozabi telefonske številke].

Če želite, da vaše podatke iz našega spletnega mesta odstranimo, nas prosim kontaktirajte na mail: mail: gorazd.kac@amis.net in ga naslovite z naslovom izbris osebnih podatkov

Tukaj najdete nastavitve piškotkov

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.